1.KORMİŞKAN FESTİVALİ SONRASI TÜM STK BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Kormişkan kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 14-15 Mayıs Tarihinde Siverek de düzenlenen “1.KORMİŞKAN FESTİVALİ” sonrası tüm STK Başkanları bir araya geldi.

Festivalin sürekli hale gelmesi için ve önümüzdeki yıllarda da yapılması için istişarede bulunuldu.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal BUCAK; Bu tür festivallerin Siverek için çok önemli sosyal tanıtımlar olduğunu, Siverek’in gelişim ve değişimin görülmesi ve yabancı turistlerin bölgemize gelerek büyük değerler katması bizi fazlasıyla memnun kılar. Bu gibi festivallere her zaman sahip çıkıp, destekleyeceğini söyledi. Festivale katkısı bulunan başta SİVİL-DER Derneği’ne , Siverek Kaymakamlığına, Siverek Belediyesine, tüm STK Başkanlarına ve KORMİŞKAN KÜLTÜR FESTİVALİ Tertip Komitesine teşekkürlerini iletti.

Sivil-Der Başkanı Sayın Ayhan EKİNCİ , Başkan Yardımcısı Sayın Av. Seda TALMAÇ’ın; Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal BUCAK’ ın festivale vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini bildirerek plaket taktim ettiler.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 Siverek / Şanlıurfa

Kurumsal
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası: © Tüm Hakları Saklıdır.