İngiltere’den yatırımcılar, Siverek’te fabrika kuruyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alt ve üst yapısı hızla devam eden Siverek Organize Sanayi Bölgesi için yurt dışından yatırımcılar talep oluşturmaya başladı.
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, ilçede yüksek ölçekli yatırımcıları çekmek amacıyla başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde yerini almak isteyen iş insanları, ilçeye gelerek sanayi bölgesinde incelemelerde bulunuyorken, yapılacak fabrikalar ve işyerleri tahsisi için protokoller imzalanmaya başlandı.
İngiltere’den 55.000 metrekarelik salça fabrikası
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile İngiltereli yatırımcılar ilçeye gelerek 2.000 kişinin istihdam edileceği ve 30.000 metrekare kapalı alanda yapılacak olan salçalık ve kurutmalık fabrikası için OSB’de incelemelerde bulundular.
İncelemelere, Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı yardımcısı İzzet Polatoğlu, Sezayir Karaçalı, yönetim kurulu üyesi Nurettin Günebakan, Genel sekreter Hayriye Yeşilyaprak Ay OSB müdürü Hasan Pirinç Kontrol mühendisi Sibel Hacıosmanoglu ile birlikte eski Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Hikmet Ardıl Bucak eşlik etti.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 Siverek / Şanlıurfa

Kurumsal
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası: © Tüm Hakları Saklıdır.